Yoghurtbröd med äpple

Yoghurtbröd med äpple
1 limpa
 
2 dl havregryn
5 dl dinkelmjöl
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
2 tsk bikarbonat
1 nypa havssalt
3 msk honung
1 rivet äpple
4 dl naturell yoghurt
 
Gör så här:
1. Blanda alla torra ingredienser
2. Riv ner äpplet och tillsätt honung och yoghurt
3. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten
4. Grädda i 200°C i ca 45-60 minuter


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Madeleines recept

Mina goda recept på det jag bakar och tillagar här hemma och lite annat som jag känner för att dela med mig av.

RSS 2.0